Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Geruchtmakende zaak tegen verdachte Bunschoter van start

7 januari 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

mr. Bouwman heeft namens de verdachten – de man en vrouw – een verklaring over de eerdere mediaberichten afgelegd. Zie het onderstaande artikel: Geruchtmakende zaak tegen verdachte Bunschoter van start.

 

Een man uit het dorp Bunschoten-Spakenburg zit vast voor een zedendelict. De vader van 18 kinderen wordt verdacht van zedenmisdrijven en huiselijk geweld. De woning van de man is onderzocht, meldt het AD.

Het is niet de eerste keer dat de 48-jarige Henk K. onder de loep ligt. Henk de Voeger, zoals hij in het dorp bekendstaat, is de afgelopen jaren meerdere keren in aanraking geweest met de politie, jeugdzorg, Raad voor Kinderbescherming en de Arbeidsinspectie. Onder andere over de opvoeding en schoolgang van zijn kinderen.

In 2010 kwam de man in opspraak toen hij weigerde zijn zoon medische zorg te laten geven. Deze had na een ongeluk met de brommer ernstige brandwonden opgelopen. Met Boegem Balsem behandelde de vader zijn zoon, wat wel tot genezing leidde.

Justitie wil nog niet veel zeggen over de beschuldigingen. „Die liggen in het algemeen op gebied van zeden en geweld”, zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. Vrijdag moet K. voor de rechter verschijnen. Het OM laat ook weten dat er nog veel getuigen gehoord moeten worden.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2016/10/strenggereformeerde-vader-vast-voor-zedenmisdrijf/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×