Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Zaak Bunschoter Henk K. in april inhoudelijk

6 december 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

De inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen Bunschoter Henk K. dient volgend jaar op 25 april, heeft de rechtbank in Utrecht woensdag bepaald. De 58-jarige vader van negentien kinderen wordt verdacht van ontucht en mishandeling van enkele van zijn zoons en dochters.

Hij zou onder meer een draaiende kettingzaag bij de keel van een van zijn zoons hebben gehouden, de keel hebben dichtgeknepen van een andere zoon en kinderen met een lat of stuk hout hebben geslagen. De diepgelovige vader zou hen ook hebben opgesloten in de garage of op zolder.

Advocaat Jaap-Willem Roozemond wil drie getuigen horen die meer kunnen zeggen over de betrouwbaarheid van de aangiftes van de kinderen. „Het gaat om drie mensen buiten het gezin.” De rechtbank heeft ingestemd met zijn verzoek. Alle andere onderzoekswensen zijn afgewezen.

„Er wordt gelogen. Mijn cliënt is kapotgemaakt. Hij ziet zijn jonge kinderen niet meer. Hij is in de media neergezet als een bruut. Ik maak mij grote zorgen over Henk K.”, zegt zijn advocaat.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/zaak-bunschoter-henk-k-in-april-inhoudelijk-1.1451315

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×