Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Bunschoter Henk K. vrij met enkelband

16 augustus 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

Dat besliste de rechter in Utrecht donderdagochtend. De verdachte moet een enkelband dragen. De strafzaak tegen vijftiger K., vader van negentien kinderen, wordt op 21 september vervolgd. K. reageerde „geëmotioneerd” op de beslissing, aldus zijn advocaat mr. Jaap-Willem Roozemond desgevraagd. „Het is niet niks om bijna een jaar in voorlopige hechtenis te zitten.”

Roozemond stelt dat het Pieter Baan Centrum concludeert dat er bij Henk K. „geen sprake is van een op de voorgrond staand psychisch ontregeld toestandsbeeld, zoals een psychotische stoornis, een waanstoornis (zoals godsdienstwaanzin) of een stemmingsstoornis. De reden dat de verdediging dit naar buiten brengt, is gelegen in het beeld dat van K. is ontstaan in de media.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/bunschoter-henk-k-vrij-met-enkelband-1.1421860

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×