Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Horrorvader voor rechter voor mishandeling en misbruik eigen kinderen

25 april 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

Ruim anderhalf jaar na zijn arrestatie wordt de zaak tegen Henk K. uit Bunschoten woensdag inhoudelijk behandeld. De 59-jarige vader van 19 kinderen wordt beschuldigd van mishandeling van een aantal van zijn kinderen en ontucht.

In september 2016 werd hij door de politie thuis aangehouden. De strenggelovige man zou een van zijn zonen hebben bedreigd met een draaiende kettingszaag, een andere zoon zou geprobeerd hebben te wurgen.

De horrorvader zou zijn destijds 11-jarige dochter seksueel hebben misbruikt. Hij zou zijn kinderen vaak hebben geslagen en geregeld voor langere tijd opsluiten in een kolenhok.

’Diefstal uit ouderlijk huis’

De diepgelovige K. liet eerder al nadrukkelijk weten dat deze zaak in zijn optiek een wraakactie is van een aantal van zijn kinderen, omdat hij aangifte tegen hen had gedaan voor diefstal uit het ouderlijk huis. Hij ontkent de aantijgingen.

Zijn advocaat Jaap-Willem Roozemond liet eerder weten dat veel van de voor K. belastende verklaringen „inconsistent” zijn en dat er in de meeste van getuigenverklaringen juist steun te vinden is voor de verklaringen van K. tijdens de politieverhoren.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1959360/eis-vijf-jaar-tegen-horrorvader-bunschoten

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×