Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Mega-drugsvangst in Den Haag, waarschijnlijk uit Vlissingen

Mega-drugsvangst in Den Haag

18 juni 2019

In: R+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan of Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

De politie heeft vanmorgen in Den Haag 400 kilo cocaïne aangetroffen die waarschijnlijk afkomstig is uit de haven van Vlissingen. Acht verdachten zijn in verband hiermee aangehouden.

In Vlissingen werd gisteren ook al tussen de bananen uit Zuid-Amerika 400 kilo cocaïne gevonden. Maandag was ook eenzelfde hoeveelheid coke gevonden tussen de bananen. Beide drugsvondsten werden gedaan tussen dezelfde lading bananen, afkomstig van een schip dat uit Zuid-Amerika kwam. Deze drugs zijn intussen vernietigd.

Vaker drugs gevonden

De laatste tijd gebeurt het vaker dat partijen drugs gevonden worden tussen de bananen. Zo werden vorige maand ladingen drugs van 117 en 350 kilo gevonden, ook verstopt tussen de bananen.

Vaak lukt het niet om te achterhalen wie er achter de drugstransporten zitten. Het is dan ook bijzonder dat er in deze zaak tot nu toe maar liefst acht verdachten zijn opgepakt. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Contact opnemen
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×