Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Verdachten bankoverval Goes blijven tot eind september in voorarrest

Verdachten van bankoverval in Goes blijven tot eind september in voorarrest

19 juli 2019

In: R+DH in de Media

#Bankoverval#Goes#RegioBank

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan of Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

De mannen die worden verdacht van de gewapende overval op een bank in Goes blijven langer vastzitten. Dat besloot de rechtbank vandaag. Ze worden ervan verdacht dat ze in maart van dit jaar de bank aan Voorstad op klaarlichte dag hebben overvallen. Daarbij werd een medewerker van de bank mishandeld. De overvallers gingen er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor.

De politie heeft vervolgens op strategische plekken politiewagens gepositioneerd, onder meer in de omgeving van Tholen, Bergen op Zoom en Steenbergen. Ruim een uur na de overval werd een auto bij een tankstation aan de Koperslagerij in Steenbergen aan de kant gezet die voldeed aan het signalement, met daarin de drie verdachten.

‘Erin geluisd’

Twee van de drie mannen worden ook verdacht van de overval op Spare Rib Express in Middelburg eerder diezelfde maand. De mannen ontkennen met de overvallen te maken te hebben en zeggen dat ze erin zijn geluisd.

Het gaat om een 31-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Middelburg, die verdacht worden bij betrokkenheid bij beide overvallen. De derde verdachte is een 26-jarige inwoner van Rotterdam, hij wordt alleen verdacht van betrokkenheid bij de bankoverval in Goes.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Contact opnemen
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×