Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Verdachten miljoenenfraude zorginstelling Dolia blijven vastzitten

6 december 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

UTRECHT – ‘Je kunt beter een serie plofkraken plegen!’ Dat zei een van de advocaten van de twee verdachten in een omvangrijke fraudezaak met PGB-budgetten, nadat de rechter besloot dat ze voorlopig vast blijven zitten.

Tijdens een tussenzitting vroeg de verdediging om opheffing van de voorlopige hechtenis voor de twee broers die leiding geven aan zorginstelling Dolia. Maar volgens het OM en de rechtbank is het gevaar te groot dat ze zullen proberen om nog te ondervragen getuigen te beïnvloeden als ze op vrije voeten komen. Een van de verdachten zou eerder vanuit de gevangenis namelijk al een getuige via via hebben bedreigd. De verdachten komen dus niet vrij, tot grote woede en ongeloof van het duo. Een van hen wilde weglopen en werd door de parketpolitie tot kalmte gemaand.

Eén van de hoofdverdachten wordt bijgestaan door mr. Jaap-Willem Roozemond. Roozemond [+] De Haan advocaten hebben veel expertise in zorgfraude zaken in Nederland. Inmiddels staan zij vele zorgaanbieders bij.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1855339/verdachten-miljoenenfraude-zorginstelling-dolia-blijven-vastzitten.html

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×