Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Stichting Boodschappenbank mag haar activiteiten voortzetten ondanks strafrechtelijk onderzoek

23 december 2016

In: R+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

DEN BOSCH/ZALTBOMMEL – Het regent klachten over de vleespakketten van de vanuit Zaltbommel werkende stichting Boodschappenbank. Afnemers klagen dat het vlees vaak bedorven is.

‘Als er reden was om er meteen de stekker uit te trekken was dat ongetwijfeld gebeurd.’

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) deed eind augustus in Haaren een inval bij de leverancier van de Boodschappenbank. Daarbij werd een partij van 800 kilo vlees in beslag genomen. Justitie heeft de zaak nog in onderzoek, maar in afwachting van het einddossier mag de Stichting Boodschappenbank doorgaan met haar leveranties.

 

‘Niets mis met vlees’

De Zaltbommelse voorzitter Joop Lamers en een bestuurslid uit Boxtel zijn aangemerkt als verdachten, evenals de vleesleverancier uit Haaren. Advocaat Jaap-Willem Roozemond benadrukt dat de NVWA de Boodschappenbank toestemming heeft gegeven om door te gaan met de verkoop van vlees. ,,Als er reden was om er meteen de stekker uit te trekken was dat ongetwijfeld gebeurd.” Ook voorzitter Lamers heeft altijd beweerd dat er niets mis is met het vlees en dat hij zich alleen inzet voor de minima.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.bd.nl/s-hertogenbosch/klachtenregen-over-vlees-boodschappenbank~af875ee5/?referrer=https://www.google.com/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×