Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Politicus pleegde mogelijk meer plofkraken

16 mei 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

In eerdere mediaberichten is de verdachte met voornaam en achternaam genoemd. Dit valt te betreuren, nu hij hierdoor zijn leven lang zal worden achtervolgd door deze berichten.

 

Het Openbaar Ministerie onderzoekt of een drietal verdachten van een voorgenomen plofkraak in Druten meer geldautomaten heeft proberen op te blazen. Een van de verdachten is Steven K. (foto), voormalig kandidaat-raadslid van de lokale partij Stadsbelang Utrecht. De 30-jarige K. werd op 24 februari van dit jaar aangehouden samen met Jackie E. (23) en Abdel T. (24). De laatsten hadden op die dag een ruit van de plaatselijke Albert Heijn vernield om zich zo toegang te verschaffen tot de supermarkt. Ze zouden het voorzien hebben op de pinautomaat van de ING. Maar voordat ze deze konden opblazen werden ze ingerekend door de gealarmeerde politie. Korte tijd later hield de politie ook K. aan. Hij werd even verderop slapend aangetroffen in een bestelbusje van zijn bedrijf. het OM verdenkt hem ervan de vluchtauto te hebben geregeld. Ook zou hij de andere 2 verdachten naar Druten hebben gereden.

Verkenningen

Volgens het AD Utrecht onderzoekt het OM of de 3 ook te linken zijn aan andere plofkraken. De krant schrijft dat volgens het OM wel vaststaat dat de verdachten op andere locaties verkenningen hebben uitgevoerd, om er zo achter te komen of deze locaties geschikt zouden zijn voor het plegen van een plofkraak.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.crimesite.nl/politicus-pleegde-mogelijk-meer-plofkraken/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×