Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Twee stewards gewond, vijftien Ajax-supporters afgevoerd

23 augustus 2016

In: NieuwsberichtenR+DH in de MediaUit de praktijk

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

br&dh staat drie verdachten bij. Uit verschillende bronnen is vernomen dat er waarschijnlijk buiten proportioneel is gehandeld door de stewards. De door Ajax en omstanders opgenomen beelden zullen het e.e.a. moeten uitwijzen.

 

Vijftien Ajax-supporters zijn zaterdagavond tijdens de wedstrijd Ajax – Willem II in de Arena afgevoerd. Twee stewards raakten bij schermutselingen met supporters gewond, een van hen is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De commotie ontstond halverwege de tweede helft in het voormalige Vak 410. Stewards in het stadion maanden fans die waren gaan staan om weer te gaan zitten. Ook zouden andere huisregels zijn overtreden, zoals roken en schelden.

Volgens Ajax werd aan diverse waarschuwingen geen gehoor gegeven, waarna de bewuste supporters werden verwijderd. Bij het verzet dat hierbij werd gepleegd raakten de stewards gewond. Een van de stewards zou knock-out zijn geslagen.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×